- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Újra itt
-
callmeakos
veterán
Köszi mindenki
Az összes kép egyébként egy főküldetés alatt volt, szóval a napszak is gondolom így lett beállítva, ettől függetlenül nagyon adta magát a jelent -
callmeakos
veterán
Én is "kattintgattam" tegnap este.
-
callmeakos
veterán
Én nem tudom srácok mi van nálatok, és gyorsan le is kopogom, de nálam összesen a 60-70 óra alatt kétszer volt olyan bug ami zavaró volt és észrevettem. A legelején mikor beléptem, egyszer a világ betöltése előtt kilépett a játék, pár napja meg volt ez a karakter bug, egyszeűen csak átsiklott előttem aztán megállt. Ennyi. Pedig azóta két különböző videókártyával is játszottam, változó órajeleken, de tényleg eddig semmi ilyen kirívó.
-
callmeakos
veterán
Jópár nap szünetet hagytam (főként mert visszarántott a Persona 3 Reload
), és hagytam egy kicsit leülepedni a dolgokat. Jótt tett, mert kicsit sok lett a sok toronymászás
-
callmeakos
veterán
Elismerendő, hogy habár fő karakter, nem erőltetik rá az emberre. Gondolom van 1-2 karakter specifikus fő küldetés, amit meg kell vele csinálni, de ennyi. Én próbálok kicsit rp szinten játszani a karakterekkel, hogy ha egy bandita tanyát kell kitakarítani, akkor azt Yasukéval teszem, ha viszont egy várban kell Viewpointot és 3/4 Samurai Daishot kiiktatni, akkor azt Naoével csinálom. De azért érződik, hogy mégis Naoe az igazi főhős itt, és végérvényesen ez egy AC játék, ahol lopakodva kell likvidálni.
Remélem is, hogy tanulnak a Valhallából, mert az egy borzalom volt. Semmilyen szinten nem illik az AC világába a vikingesdi, a főhős egy antipatikus faszfej volt, történet az olyan sekélyes volt mint egy pocsoja, és igazándiból Basim volt az egyetlen autentikus valaki abban a világban. Szerintem én sem játszottam volna vele, ha akkortájt nem tombolt volna az északi mitológia hype a God of War miatt, és ne töltöttem volna el vagy 200 órát egy évvel azelőtt a Odyssey-vel boldogan.
-
callmeakos
veterán
válasz
WATERDACA #426 üzenetére
A szépség relatív tud lenni, inkább úgy fogalmaznék, hogy ez hat a legkidolgozottabbnak, és a legélőbbnek. Ha pusztán látvány, mint grandiózusságot nézzük, akkor szerintem is egy Horizon Forbidden West még mindig tud jobban kinézni, de ebben a játékben a részletekben van az ördög.
Nekem őszintén, ez a játék adta meg az utolsó lökést, hogy 5070Ti-ra váltsak, és az alatt 4K felbontásban és magas grafikai beállítások mellett elképesztően tud hatni a játék. Ahogy sétálsz, és közben fújja a szél a leveleket, vagy ahogy a viharban a villámlás közepette nyomod a parkourt az irdatlan módon kidolgozott kastélyok tetején, vagy egyszerűen csak sétálsz a hegyekben, és látod hogy ott egy torii gate, egy kastély, meg egy szentély. Nem az az áll leejtős, mint annó a Horizon, és korántsem hibátlan. Például az arc animációk ki tudnak készíteni, annyira suta, a haj kinézet sokszor elég fura, de ezek ilyen elenyésző dolgok, nem beszélve arról, hogy most jelent meg a játék Ez mondjuk egy Last Of Us Remaster mellett egy többbszörösen patchelt játéknak hat. Vannak bugok meg ilyesmi, hol nincsenek, de itt tényleg elhiszem, hogy azt az extra időt, amivel elcsúsztatták a játékot azzal töltötték, hogy a lehető legjobb formában jelenjen meg.
-
callmeakos
veterán
Ezt teljesen megértem, én saját magamról beszéltem.
Egyébként ma csak kastélytakarítás volt, és végre elkezdtem Yasukét is használni. Azt gondolná az ember, hogy talán könnyebb lehet egy kicsit a tankossága miatt, de szerintem pont hogy nehezebb
Legalábbis Naoe után nagyon át kell állni, hogyan álssz hozzá az ellenfelekhez. 1v1 persze sima ügy, még 2-3 szinttel magasabbb ogrék ellen is, de amikor már többen vannak akkor van baj. Tetszik, hogy nem egyfajta shortcut Yasuke, hanem vele is meg kell "tanulni" játszani -
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Most értem csak az Act1 végére, és kellett ehhez 30 óra.
Elleszek én itt egy jódarabig -
callmeakos
veterán
Egyébként én külön értékelem ezt a részét a játéknak. Nem sokat tudok mondani, ahol külön megállok, elolvasni az összes ilyet. Ez kivétel.
-
callmeakos
veterán
Az update óta észrevettem, hogy Naoe ruhájának bizonyos részének a textúrája bugos, igaz csak a menüben, illetve egy két helyen beakad a framerate. Viszont azt észrevettem, hogy ha változtatok a grafikai beállításokkal, akkor már nem kell újraindítani a játékot, egyszerűen csak újratölti a világot.
-
callmeakos
veterán
20 óra belement a játékba a hétvégén, mondjuk nagyrészt azzal telt el, hogy viewpointokat, ládákat nézek, és megyek fel alá. Már most jobb mint a Valhalla, és talán az Origins/Odyssey-el van egy szinten, ami jó. A látvány kicseszett jó, bár az annyira nem tetszik, hogy ennyire a karakter seggében van a kamera, annak ellenére, hogy felhúztam a camera scalinget. A zene az jó, bár volt 1-2 ami megkérdőjelezhető a modernsége miatt.
Az optimalizáció meglepően jó, igen voltak kissebb bugok, meg egyszer ki is lépett magától a játék, de ahhoz képest, hogy most jelent meg, ez az egyik legjobban optimalizált játék, amit valaha láttam. Ryzen 7 5700X3D + RTX 4070 Super alatt 1440p felbontás, és High grafikai beállítással, natívan megvan a 70-80, FPS, de én bekapocsoltam a DLSS-t, és beraktam Performace módba, hogy meglegyen a 120, és azt gyönyörűen tartja is, mindenféle vizuális glitch nélkül. És nem nagyon veszem észre a különbséget, mármint minőséget nézve.
-
callmeakos
veterán
válasz
nightwolf37 #224 üzenetére
80-100 óra, de engem annyira nem kötött le a sok egyéb melléktevékenység. Úgy hogy ez teljességgel a main sztori meg pár apróbb side quest.
Hétvégén egyébként nekiesek a Shadowsnak én is. Nagyon nagyon nagyon feszít most már a kíváncsiság.
-
callmeakos
veterán
válasz
BoneDragon #31 üzenetére
Teki tekintsünk el most minden mástól. Honnan tudod hogy ez a rész copy paste?
-
callmeakos
veterán
Én nem akarok felülni annak a hate hullámnak, ami most az Ubisoftot körül öleli, annak ellenére, hogy a Valhalla az életem eddigi legnagyobb csalódása volt. Ezt viszont nagyon vártam, és örülök, hogy nem lett akkora gané, mint amennyire féltem, hogy lesz. Mindenképpen tenni fogok vele egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest