Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Nekem a legdurvabb dolog, az egy átvezeto/scriptelt jelenet volt a prolog alatt, elejen. Csajszival...parszor behalt, erdekesen indult, de megoldodott.
Durva ez a latvany es a hangok is...meg ugy osszessegeben, sok dolog pozitiv, es elorelepes. Szamomra jo iranyba vittek el, hoztak egyensulyba. De meg ki kell tapasztalni ...sokszor mintha nem is AC OW rpg lenne.
-
Peace
nagyúr
Nem tudom hova tenni. Nekem a Frame gen. bekapcsolva maradt. Mióta levettem ultráról very high-ra, azóta sokkal jobbá a helyzet! Úgy 10 óra ment bele azóta és dx12 hiba nem volt és újraindulás is csak egyszer. Ha így marad, akkor azzal megelégszem. Nagyon sokan el sem tudják indítani, ahhoz képest ez még egészen baráti nálam. Mégha nem is ideális.
-
Peace
nagyúr
DX12-es hiba nálam is volt és ráadásul előszeretettel indította újra a játék a gépemet.
Levettem ultráról very high-ra a beállításokat és hosszú órákon át nem volt semmi tegnap. Nagyon megörültem! Aztán ma reggel indítás után még a menü sem jött be, már újraindította a gépet. Szóval nem PSU és nem túlmelegedés, hanem valami játékkal kapcsolatos fa**ság. Aztán miután ezt eljátszotta, pöccre indult és 5 órán keresztül megint hibátlan volt. Feladtam, hogy kiderítsem mi ez. UBI+ előfizetéses.
-
Sunrider987
tag
Negativ, 40 ora ingame nulla fagyas. Lehet piszkalni kellene kicsit a beallitasokat a jatek valamit default eroltet amit a rendszered nem igazan bir el. Csak otlet, esetleg huzd lejebb/kapcsold ki a ray tracinget. Azon tul hogy up to date a rendszered meg a drivereid es ha overclockozol akkor az stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest