- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Lehet,hogy buta kérdést teszek fel de ha van egy i3 2020 procim akkor a feladatkezelőt elindítva nem 4 magot kellene mutatni?Tudom,hogy csak 2db fizikai mag van benne,de ez nem 4 szálon dolgozik tehát nem 4 magot kellene mutatnia?Az alaplapom Asrock Z77 Pro4 ehhez kaptam egy olyan progit amelynek a neve THX TruStudio ver:1.00.01 ez mit tud?Jobb lesz tőle a hangzás vagy csak fölösleges progi. -
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a választ,ezt a virtu dolgot azért kérdezzem mert a gép napi kb.12-15 órákat megy és ez idő alatt nagyrészt csak letöltés és nettezés folyik rajta.És ilyenkor a dedikált kártya lekapcsolhatna mert talán növeli is az élettartalmátés az energia fogyasztás is kisebb lesz így.A játékoknál menne a külső kártya,amúgy egy Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 550 Ti lenne.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Most kezdtem összerakni a gépemet amely AsRock Z77 Pro 4 egy külső nvidia kártya is kerülne bele.És windows 7 és ubuntu kerülne rá.Érdemes a virtu drivertjét felrakni vagy tiltsam le?A proci sajna még egy Intel Core i3.Az alaplapi topikba feltettem egy kérdés ha valaki tud rá válaszolni azt nagyon megköszönném [link] -
qwertly
addikt
Szia!
Én meg tegnap előtt,Asrock Z77 Pro4 és kaptam rá 2 év garit.Amikor megkérdeztem e-mailbe az ügyfélszolgálatot ők vissza írtak,hogy csak jobb országokba érvényes a 3 év gari. Magyar hon,még balkán itt a importőr csak 2 év garit ad,így a forgalmazók is csak 2 adnak.Remélem nem lesz semmi gond vele.
Röhej mert most megnéztem és a tegnap előtt még 2 év gari volt kiírva most meg már 1 év.
-
qwertly
addikt
Eddig nem volt velük gond amit megrendeltem azt már másnap mehettem érte,elég baráti áron is dolgoznak.Csak ez a húzásuk sz@rul érintett mert megmondom őszintén úgy terveztem,hogy ez lesz az utolsó asztali gépem mert át váltok notira.Így szeretném ha az asztali gépem kitartana min 3 évig ezért is akartam három év garis cucokat venni.Meg ha elakarom adni mondjuk 2 év után nem mindegy,hogy van még gari rajta vagy nincsen.Így reménykedek,hogy nem lesz gond vele.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Lett egy keserű meglepim az asrock alaplappal kapcsolatban,de igazából nem is az alaplappal hanem a magyar valósággal.Örömmel olvastam,hogy az asrock is 3 évre emeli a garit az új alaplapjainál [link],vetem is egyet az iponban.De akkor láttam,hogy csak 2 év garit adnak utána jártam és kiderült,hogy a magyar forgalmazó csak 2 év garit ad továbbra is így az ipon sem adja meg a nemzetközi 3 év garit.
Na ez a szemétség,mert lehet akkor inkább egy gigabyte alaplapot vettem volna amelyre megkapom a 3 év garit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest