- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dealer95
őstag
válasz
Malibutomi #3051 üzenetére
Nálam csak akkor throttlingol, ha a proci eléri a kb. 52-54 fokot.
-
Dealer95
őstag
válasz
Malibutomi #3046 üzenetére
Játék közbe még senkinek sem jött elő szerintem, legalábbis ilyen panasz nem volt, csak P95 alatt.
Nálam az FX8150@4,2Ghz és az FX8320@4Ghz-nél sem throttlingolt játékok alatt, viszon a Prime teszt alatt már igen.
Egyébként a tuningolt FX6xxx-eknél is előjön a throttling.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Malibutomi #2059 üzenetére
MInden fajta bios ezt csinálja.Nem futnak azok a 'kimélő utasítások" amik win alatt, ezért melegszik jobban biosban a proci, mint az os alatt.Ezen nincs semmi különös, mindíg is így működött.
-
seederking
őstag
válasz
Malibutomi #2059 üzenetére
Axtu helyett használtok más progit?
-
Hogiii
tag
válasz
Malibutomi #2056 üzenetére
jaa akkor azt hagyom 50 fokon
csak nemértem hogy a bios miért mutat más értékeket, 5000 RPM-en 47 fok, mikor 2800-3000 RPM-en 39 fokos
-
Hogiii
tag
válasz
Malibutomi #2049 üzenetére
Igen nézegettem a Freezer A30-at de most gépvétel után még 10et költeni
-
Hogiii
tag
válasz
Malibutomi #2047 üzenetére
Igen gyári hűtő van rajta....csak nem értem hogy minek az automata mód amikor nem vezérli magát
-
repvez
addikt
válasz
Malibutomi #2022 üzenetére
DE ha minimum 45 fokot lehet beállitani és mondjuk azért kapcsol be mert alapon van hagyva akkor most mikor 51 fokot mutat viszont megy rá a asztali ventilátor akkor miért nem kapcsol be? ha elveszem a ház mellől akkor meg elkezdi a felpörgést.
De a felpörgés alatt is max 2 fokot megy vissza és mégis visszaáll 1300as fordulatra majd pár perc mulva ismét 6000., -
arnoldito
senior tag
válasz
Malibutomi #2007 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom a 990FX-el hogy kicsit túlfeszeli prime alatt, 1.435V az 1.48V-ig is felmegy. A régi lapom is túlfeszelt, de azért ennyit nem. Másnál is ilyen, vagy van esetleg valami amit nem kapcsoltam be/ki?
-
norbi0604
aktív tag
válasz
Malibutomi #2007 üzenetére
nálam is eléggé droppol, alap feszen (1.4v, amit magátol be állít) 1,36-1,38v-ig ad neki, de most overclock-olva, 1,4-re van belőve amivel stabilnak tűnik.
-
válasz
Malibutomi #1492 üzenetére
Ha lesz még más baja, akkor majd megy vissza, addig meg használom usb-s átalakítóval. Egyébként rendben van. A következő billentyűzetem már úgy is usb-s lesz.
Az Extreme tunerben hogy lehet a profilt elmenteni? Nálam nem aktívak a save gombok Ez a ventilátor vezérlés elég elcseszett. Állandóan kézzel kell állítgatni. Vicc, csak már nem nevetek, hanem unom. -
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #1374 üzenetére
Nekem még lekopogom,sosem volt gondom a ventivezérlésel,pedig megfordult pár lap a gépemben az elmúlt hónapokban.(970extr3,970extr4,990FXextr3,990FXFatal1ty,870extr3)
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #1330 üzenetére
Ez az 1,456V ez reális ennyit is állítottál be az UEFI-ben? Nem lehet,hogy kicsit gyenge az a Freezer 13PRO a PH II@4Ghz-hoz? Szerintem ki kapcsolhatod,mert ha túl melegedne akkor is kikapcsolna a gép. De nézd meg az UEFI-ben az LLC-t is,mert ha nem jól van beállítva akkor félre is mérhet a lap,ill,lehet,hogy kisebb feszen is fog menni a 4Ghz. Asszem AM3-as prociknál 1/4-re kell állítani,de oldalt úgy is írja ott meg tudod nézni.
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #1328 üzenetére
Az AXTU egy sz@r ne használd.
Fx procikknál még jobban bekever.
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
Malibutomi #1325 üzenetére
Az a nagy baj, hogy AXTUban CPU hőmérséklet van, illetve ventinél is CPU Target, azaz a proci hőmérsékletét adod meg, AODnél pedig CPU CORE Temp, azaz maghőmérséklet.
-
Departed
őstag
válasz
Malibutomi #1322 üzenetére
Hőmérséklet célpont van és max fordulatszám level beállítás a célponthoz.
-
Tom5
addikt
válasz
Malibutomi #1305 üzenetére
Dettó
hátha egy bios update megoldja ( ha kijön egy új ) -
Tom5
addikt
válasz
Malibutomi #1302 üzenetére
Nálam simán szarul jelzi a procim hőfokát. Alap helyzetben ilyen 40 fokos. Mugen 2 revB. Borda érintésre még csak nem is langyos...együtt kell élni a dologgal.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Malibutomi #1270 üzenetére
Az FX990Extreme 3 is szuper, teljes értékű 2x16PCIE slot van rajta, alul meg egy 4x slot.
Teljesen jó CF és SLI rendszer építéséhez is.
Nekem ilyen van csak ajánlani tudom! -
DiceBlade
aktív tag
válasz
Malibutomi #1265 üzenetére
szerintem összekeverted a dolgokat, mert amiket írtál az a 970 extreme3 és extreme4 közötti különbségek
-
laca000
őstag
válasz
Malibutomi #1267 üzenetére
Én a 970-es Extreme4-hez eleve SLI-hídat kaptam, tehát még szép, hogy támogatja!
-
válasz
"- 3 x PCI Express 2.0 x16 slots (PCIE2/PCIE4: single at x16 (PCIE2) / x8 (PCIE4), or dual at x8 (PCIE2) / x8 (PCIE4) ; PCIE5: x4 mode)
- 2 x PCI Express 2.0 x1 slots
- 2 x PCI slots
- Supports AMD® Quad CrossFireX™ , 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™
- Supports NVIDIA® SLI™" -
Departed
őstag
válasz
Malibutomi #1270 üzenetére
Jó választás, használd majd egészséggel.
-
Papabear195
tag
válasz
Üdv!
Szerintem az nem mérvadó, hogy egy-két embernek volt gondja a lappal, egyrészt ha visszaolvasol a legtöbb gond az első szériás lapokkal volt, főleg a kiforratlan UEFI miatt, amin azóta sokat javítottak, másrészt ha kicsit olvasgatsz a PH-n más lapokról is, rá fogsz jönni, hogy olyan lap nincs aminek ne lenne valami nyűgje, vagy ne kellett volna belőlük gariztatni egy-két gyártási hibás darabot. Ha az Extreme 4 szolgáltatásai megfelelőek neked, vedd meg nyugodtan. Nekem 970 Extreme 3-asom van, eddig komolyabb gondom nem volt vele.
-
Departed
őstag
válasz
Ne vedd egy kalap alá a 970-eseket. Az ext3 verzió néhány szempontból butított, pl. az SLI-t nem támogatja. Az ext4-be viszont tehetsz két nvidia karit. Bár én sem tennék, énis már soksok éve az Ati/AMD vga-kat preferálom. :k
-
miresz
veterán
válasz
A 970extr4 jó kis lap.
Eleinte a kezdetleges UEFI-vel volt probléma,de azon már javítottak. De a 990fx is nagyon jó lap.
-
Departed
őstag
válasz
A 970 ext4-gyel szerintem senkinek sincs gondja, nekem is az van, és teljesen OK. :k
Másrészt pedig a 970 ext4 is támogatja az SLI-t, szóval én javaslom. Ha a pénz nem számít akkor persze lehet drágábbat de szerintem nem érdemes. Inkább egy erősebb proci a 970esbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest