Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Tudtommal mindkét magon van, de én a led kezelő real time részt egyedüliként tettem az 1. magra, ott nem sikerült teljesen letiltani. Ha valaki tudja a teljes letiltást, írja le lsz! Ha "letiltjuk a megszakításokat", akkor nagyon le sikerült rövidíteni, de teljesen nem tudtam kiiktatni. Az összes szín számítást, miegymást a 0. magra tettem, tudtommal a WiFi kezelés is ott fut.
Ha az RMT-t használja az ember, akkor ezek a gondok nincsenek. Ott 8 ch. van, mindnek külön memóriája, satöbbije. Így akár 8 led szalagot is tudsz párhuzamosan kezelni. Elvileg. Ha csak egy szalagod van, akkor akár az erre a célra rendelkezésre álló TELJES memória tartományt odaadhatod neki, ami tovább könnyíti az életed.Van számláló, ami mutatja, hogy a memória kivitele hol tart, és státus jelző is van.
Vagy figyeled, hogy hol tart a kivitel, és amikor mondjuk felét kivitte, akkor annak a helyére már írhatsz, vagy ha interruptot használsz, akkor szemafort állítasz be. Arra figyelni kell, hogy a binárisnak nevezett szemafort kell beállítani, mert az az, ami a megszakításból kilépés után egyből elkezd futni. A másik csak akkor kapja meg a vezérlést, amikor a következő időszeletet neki osztja ki a rendszer, azaz, csak a prioritást állítja.A dőlt betűs nincs dokumentálva, de kitököltem, és amit korábban linkeltem, abban bejelöltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest