- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Nincs tapasztalatom még Arduinoval, de szerencsére programozni tudok, és alacsony szintű nyelvekkel is találkoztam már.
Kitaláltam egy projetket, amihez szeretném segítségeteket kérni, hogy mikre lesz szükségem hardver részről.
A rendszer egy autóban lenne, 4 dolgot kell mérjen, és megjelenítsen egy kijelzőn.
- Turbónyomás -1 és 2 bar között
- Olajnyomás 0-10 bar között
- Olajhő kb -40 és 150 között
- Kipufogó hő -40 és 1200 közöttLinkeket szivesen fogadnék, alap Arduinom sincsen, és kijelzőből is gondolom valami beváltat lenne érdemes
Méretben kb 4-5"-ra gondoltam. Hőmérőket még találtam alin, de a nyomásmérőkkel már gondban vagyok. pl MPXH6400AP
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged