- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok, össze szeretném rakni a nyomásmérőmet egy ESP32-vel, de szerintem az 5V - 3.3V eltérés miatt akadtam el. Mi lenne a számítási módja, hogy kiolvashassam bar-ban? max 2 bar lenne, szóval ha jól tudom odáig az esp32 is elég. Előre is köszi
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok, ESP32-höz szeretnék oled kijelzőt rendelni. Ez működne? [link]
-
XP NINJA
őstag
Megérkezett az ESP32 nekem is, de nem tudom összehozni a géppel..
Felraktam a könyvtárat hozzá, CP210x_Universal_Windows_Driver is meg van, de upload-nál: A fatal error occurred: Failed to connect to ESP32: Timed out waiting for packet header
Ha a boot gombot nyomom hosszan, közben megnyomom az EN-t akkor pedig A fatal error occurred: Invalid head of packet (0x65). Keresem, de nem találok megoldást
Valakinek ötlete esetleg? -
XP NINJA
őstag
válasz
Janos250 #9916 üzenetére
Amit linkeltél 5Voltos, nem is találtam 3.3-ast. Ahogy olvasgatok akkor ahoz hogy egy ESP32-vel használhassam, kell egy Logic Level Converter?
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Nincs tapasztalatom még Arduinoval, de szerencsére programozni tudok, és alacsony szintű nyelvekkel is találkoztam már.
Kitaláltam egy projetket, amihez szeretném segítségeteket kérni, hogy mikre lesz szükségem hardver részről.
A rendszer egy autóban lenne, 4 dolgot kell mérjen, és megjelenítsen egy kijelzőn.
- Turbónyomás -1 és 2 bar között
- Olajnyomás 0-10 bar között
- Olajhő kb -40 és 150 között
- Kipufogó hő -40 és 1200 közöttLinkeket szivesen fogadnék, alap Arduinom sincsen, és kijelzőből is gondolom valami beváltat lenne érdemes
Méretben kb 4-5"-ra gondoltam. Hőmérőket még találtam alin, de a nyomásmérőkkel már gondban vagyok. pl MPXH6400AP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged