Hirdetés

  • Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar

    lo Némi autóipari kitekintés után egy középkategóriás autót mutatok be, ami az észszerűség műhelyében készül.

  • Drágább lett a Pixel 8a

    ma De nem annyival, mint vártuk. Az Egyesült Államokban még pont beszerezhető 200 ezer alatt, euróban kifejezve viszont már átcsúszott a magasabb ársávba.

  • Sand Land teszt

    gp Több mint két évtizeddel az eredeti megjelenése után Akira Toriyama egyik kevésbé ismert mangája videojáték-feldolgozást kapott, hogy újra elmesélje a sivatagban lakók démonok és emberek történetét.

Új hozzászólás Aktív témák

  • ngabor2

    nagyúr

    Köszi a válaszokat. Az a baj, hogy az Arduino egy elég nehezen hozzáférhető, eldugott helyen van, a reseteléshez is szét kell szedni a dobozát. Bár van ESP8266 és ESP32 mcu is a háznál, de eddig még nem sikerült egy szabad délutánt kerítenem, amikor neki tudok állni az egész, Arduino köré épített rendszert áttenni bármelyikre. Ráadásul akkor már kicsit upgradelve pakolnám össze, ami még több idő.

    Itt a lényeg a hardverhez nem nyúlás lett volna, de akkor egyelőre marad a félévente egyszeri átírás, vagy az átállás beleírása a programba.

    A GPS/DCF77 is érdekes megoldás, de a baj ezekkel is ugyan az: szét kell kapni az egészet és az amúgy is kábelrengetegtől zsúfolt dobozba további alkatrészeket gyömöszölni.

Új hozzászólás Aktív témák