- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- LTE frekvenciák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
ecaddsell #9447 üzenetére
Nekem fektetve helyezve (hosszabbik oldal vízszintes, rövidebb oldal függőleges) egyik hosszanti és mellette lévő rövidebb oldalról nézve jó, másik hosszabbik és rövidebb oldalról minősíthetetlen szinte a betekintési szög. Tehát sarokba helyezve jó és szemből is, egyébként nem. Szerencsére falon sarokba lesz. ha valahová egy falra középre tenném, amit mind két oldalról meg tudok közelíteni, ott már nem lenne szép, sőt.
Én egyébként nem vettem túl olcsón sajnos, 3500-4000 Ft-ba került a 3.5 col. SPI mondhatni előny, de én nem használom ki, mivel nem kell egyáltalán gyors képernyő frissítés, viszont a 3 adat vonal előny nagyon is a párhuzamos programozású kijelzőkkel ellentétben.
Én csak azért vettem ekkora kijelzőt, mert egy analóg órába szeretném beépíteni és jó lenne ha nem 1 méterről tudnám csak leolvasni a kiírt dátum, hőmérséklet adatokat.Én ezt a könyvtárat használom. Ez elég sok kijelző meghajtót támogat, amit te használsz azt is. Ezzel a könyvtárral és ILI9486-os meghajtó IC-vel dolgozik a kijelző. Próbáltam kezdetben tesztelni, hogy 0-ról counter számol mondjuk több tízezerig és ahogy az ESP bírja íratja ki az adatokat akár tizedes-százados pontosan. Igaz itt már semmit se láttam a másodpercnél lassabban változó számokból, de nekem úgy tűnt kiír mindent. Tehát ha számítana a sebesség akkor nem hiszem, hogy gond lenne vele. Ja és én is ESP32-vel használom. Próbáld meg esetleg ezt a könyvtárat az adafruit helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged