- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
Mindkettőtöknek köszönöm szépen hogy ilyen segítőkészek vagytok. Ez elég érdekes, sokkal de sokkal egyszerűbbnek találtam a dolgot.. Első találat ebayen a microphone for arduino, másik érdekesség hogy több tutorial videóban is használnak hasonlót.
Megmondom őszintén én teljesen ismeretlen tereped evezek mind elektronika mind arduino téren, és csak egy kis "mókázást" szerettem volna ledet zenére varázsolni arduino segítségével, de akkor úgy néz ki a dolog hogy ez nem lesz okés?
Nem vágyok arra hogy írjak bonyolult kódokat (még) , de vhogy elkell indulni ilyen téren is, gondoltam keresek egy király kis kódot összedobom a hardvert és mehet a buli.
Aa alábbi rendszert és az alábbi kóddal akartam megvalósítani, a kód le is futott, és mintha működne is, csak a mikrofon potméterével állítam az aktuálsi hangerősséget, szóval elég furi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7600 XT 16GB / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W
- Eladó masszírozó fotel, 3 év garanciával, számlásan! ÚJ!
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest