Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
Egy viszonylag egyszerű projekt kezd megőrjíteni.
Egy Arduino Uno-hoz van egy HC-05 bluetooth modul kötve. A feladat egy LED ki-bekapcsolgatása lenne bluetooth segítségével. MIT App Inventorban elkészítettem az Androidos App-ot és minden tökéletesen működött - tegnapelőtt. Ma újból "beüzemeltem", de állandóan villog a TX-led az Arduinon, akkor is, ha semmit nem csinálok. A telefonról küldött jeleket ("0", "1") meg nem is érzékeli. Illetve van, hogy kétszer sikerül ki-bekapcsolni a LEDet, aztán keződik a villogás, és utána semmi. Reseteltem, tápot, ki-bedugtam, kábelezesét 50-szer ellenőriztem, ugyanaz...
Először SoftwareSerial könyvtárral csináltam (3, 4 pinre kötve a BT-t), aztán miután behülyült, ezt kiiktattam és bekötöttem az alap TX, RX pinekre, ugyanaz: párszor megy, aztán behülyül. Próbáltam szgép USBre kötve és külön tápegységről is - ugyanaz.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (FOGLALVA)
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold