Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Sajnos ebben a részében a dolgoknak nem nagyon vagyok járatos. Mármint az elektronika részében, optoizolátorok, ilyesmik...
Van piaci drága megoldás (PI-szabályzó alapokon), amit holnap össze tudnék dugni, ehhez még külső cég sem kell szerencsére. A fix, szabványos CO2 szint egy kis tárgyalóba kellene, ahol sok ember van, de nem mindig. Ha vannak, akkor viszont hamar elfogy a levegő
Jelenleg simán fel van csavarva az EC venti és úgy megy egész nap. Pazarló és gáz, hogy egy EC venti ki van akasztva gyakorlatilag maxra, holott a speed controller benne van. Mondjuk sokakat ez nem zavar, csak engem. Ennek a fordulatszámát kellene normális módon függővé tenni attól, hogy mennyire lélegezték el az emberek bent a levegőt. Ez egy elterjedt megoldás amúgy.Bejött egy kis időszak, hogy kifogyott a munka, ilyen másfél éve nem volt, megcsúszott a menedzsment
Ámde alkalmam lenne kb. egy hetet belerakni ebbe, mert érdekel és még mert ezzel valami hasznosat is tehetnék, ami fejleszt engem. Egy hét után válna katasztrófává kb. a dolog anyagi oldala, mert lenyomnánk a szellőzőrendszer többi elemét gyártó cég polcról leszedős - amiben ugyan nem lenne vicc, de menne legalább felteszem - rendszerének árát az elpazarolt bérköltséggel.
Ha csak megközelítjük azt az még okés, mert érdekel a téma.(#6992) gyapo11: Köszönöm szépen! Sajnos gépészeti irányultsággal ebből nem nagyon jött le sok minden. Ámde igyekszem utána olvasgatni ezeknek akkor.
Vannak olyan ESC-k, amik az ilyen drónok rotorjait hajtó motorokat szabályozzák. Azokat simán lehet valahogyan csak bedugni az Arduino-félékbe és mennek szépen, változtatják a fordulatszámot. Ezek az EC ventik is hasonlóak, illetve teljesen azonos koncepció mellett mennek szerintem. Csak azért gondoltam, hogy valahogy megoldható a PWM-jel kiküldése a motor vezérlőhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibás Processzorok! 8-14gen, illetve ryzen
- Apple iPhone 15 128GB gyári független szép állapotban GARANCIA: 1hónap DEÁK TÉRNÉL
- X1 Extreme Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H 32GB DDR4 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Jelenleg simán fel van csavarva az EC venti és úgy megy egész nap. Pazarló és gáz, hogy egy EC venti ki van akasztva gyakorlatilag maxra, holott a speed controller benne van. Mondjuk sokakat ez nem zavar, csak engem. Ennek a fordulatszámát kellene normális módon függővé tenni attól, hogy mennyire lélegezték el az emberek bent a levegőt. Ez egy elterjedt megoldás amúgy.
Ámde alkalmam lenne kb. egy hetet belerakni ebbe, mert érdekel és még mert ezzel valami hasznosat is tehetnék, ami fejleszt engem. Egy hét után válna katasztrófává kb. a dolog anyagi oldala, mert lenyomnánk a szellőzőrendszer többi elemét gyártó cég polcról leszedős - amiben ugyan nem lenne vicc, de menne legalább felteszem - rendszerének árát az elpazarolt bérköltséggel.
Ha csak megközelítjük azt az még okés, mert érdekel a téma.
ekkold