- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Sajnos ebben a részében a dolgoknak nem nagyon vagyok járatos. Mármint az elektronika részében, optoizolátorok, ilyesmik...
Van piaci drága megoldás (PI-szabályzó alapokon), amit holnap össze tudnék dugni, ehhez még külső cég sem kell szerencsére. A fix, szabványos CO2 szint egy kis tárgyalóba kellene, ahol sok ember van, de nem mindig. Ha vannak, akkor viszont hamar elfogy a levegő
Jelenleg simán fel van csavarva az EC venti és úgy megy egész nap. Pazarló és gáz, hogy egy EC venti ki van akasztva gyakorlatilag maxra, holott a speed controller benne van. Mondjuk sokakat ez nem zavar, csak engem. Ennek a fordulatszámát kellene normális módon függővé tenni attól, hogy mennyire lélegezték el az emberek bent a levegőt. Ez egy elterjedt megoldás amúgy.
Bejött egy kis időszak, hogy kifogyott a munka, ilyen másfél éve nem volt, megcsúszott a menedzsment
Ámde alkalmam lenne kb. egy hetet belerakni ebbe, mert érdekel és még mert ezzel valami hasznosat is tehetnék, ami fejleszt engem. Egy hét után válna katasztrófává kb. a dolog anyagi oldala, mert lenyomnánk a szellőzőrendszer többi elemét gyártó cég polcról leszedős - amiben ugyan nem lenne vicc, de menne legalább felteszem - rendszerének árát az elpazarolt bérköltséggel.
Ha csak megközelítjük azt az még okés, mert érdekel a téma.
(#6992) gyapo11: Köszönöm szépen! Sajnos gépészeti irányultsággal ebből nem nagyon jött le sok minden. Ámde igyekszem utána olvasgatni ezeknek akkor.
Vannak olyan ESC-k, amik az ilyen drónok rotorjait hajtó motorokat szabályozzák. Azokat simán lehet valahogyan csak bedugni az Arduino-félékbe és mennek szépen, változtatják a fordulatszámot. Ezek az EC ventik is hasonlóak, illetve teljesen azonos koncepció mellett mennek szerintem. Csak azért gondoltam, hogy valahogy megoldható a PWM-jel kiküldése a motor vezérlőhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest