- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
gyapo11 #6916 üzenetére
Na, ebbe már párszor belefutottunk: a "küldi a szerver" alatt én általában azt értem, hogy kérésre küldi. Persze tud a szerver a bejelentkezett kliensekre kérdés nélkül is küldeni (igen, tud!!!), de nem WEB lapot egy böngészőnek. (Bár a fene tudja. Holnap kipróbálom, mi van, ha nem bináris/text adatot küldök, hanem egy html lapot, akkor mi lesz.) Nem tudom.
Nálam egy szerver "magától" küldi az adatokat, amit a bejelentkezett kliensek fogadnak, többek között egy PC-n futó putty is. Ez persze az adott esetben nem lenne elegáns. Hogy a beérkező adatot hogy célszerű megjeleníteni pl. egy appal, azt talán az Android tudorok megmondanák, én nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest