Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
3-5 ezer Ft-ért lehet venni az ebayen valami pic-es modult, ami kvázi szkópként is használható, az analóg bemenetén leméri a feszt és az usb-n át a pc folyamatosan olvassa. Talán pár kHz-et írtak, most nem néztem utána. Szerintem ezt még az arduino is bírja.
De szerintem akár olcsóbban és jobbat is lehetne találni. Mit ajánlanátok? Arduinoból is vannak gyorsabbak, vagy az esp is 80 Mhz-es, csak nem tudom van-e analóg bemenete, vagy valami stm-es modul, pl. ez 3.75 $-ért, bár ez csak 72 MHz-es.
Szóval max 4000 Ft, minél gyorsabban tudja küldeni a mérési eredményeket. A virtuális soros portnak gondolom maxon kell járnia, vagy szóba jöhet a ramban tárolás, és onnan áttöltés, ehhez elegendő méretű ram kell a processzorban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold