- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti
üzenetére

Volt ráérő kb. 5 percem, meg egy tippem, mi lehet a gond. 4 percen keresztül próbáltam megnyitni a linket, telefonon, mert hogy általában arról szoktam fent lenni, ha ráérek, de csak reklám jött be. Kizárólag.
A képről elkezdtem bepötyögni a címet, váltogatva telefonon két böngészőlap közt, de vagy elrontottam, vagy csak simán arra is reklám jött be, mindenesetre telefonon ezt sem túl kényelmes csinálni, ráadásul buszon voltam és mobilnetről. Itt már kb. a 10. percet töltöttem csak az oldal megnyitásával. Itt lett elegem. Kérek engedélyt meghunyászkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android játékok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ekkold