- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #6775 üzenetére
Volt ráérő kb. 5 percem, meg egy tippem, mi lehet a gond. 4 percen keresztül próbáltam megnyitni a linket, telefonon, mert hogy általában arról szoktam fent lenni, ha ráérek, de csak reklám jött be. Kizárólag.
A képről elkezdtem bepötyögni a címet, váltogatva telefonon két böngészőlap közt, de vagy elrontottam, vagy csak simán arra is reklám jött be, mindenesetre telefonon ezt sem túl kényelmes csinálni, ráadásul buszon voltam és mobilnetről. Itt már kb. a 10. percet töltöttem csak az oldal megnyitásával. Itt lett elegem. Kérek engedélyt meghunyászkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali médialejátszót?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest