Hirdetés
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Akciófigyelő: Ajándék is jár a cserélhető akkus Xever 7 és 7 Pro-hoz
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Macrodroid
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti
üzenetére

Volt ráérő kb. 5 percem, meg egy tippem, mi lehet a gond. 4 percen keresztül próbáltam megnyitni a linket, telefonon, mert hogy általában arról szoktam fent lenni, ha ráérek, de csak reklám jött be. Kizárólag.
A képről elkezdtem bepötyögni a címet, váltogatva telefonon két böngészőlap közt, de vagy elrontottam, vagy csak simán arra is reklám jött be, mindenesetre telefonon ezt sem túl kényelmes csinálni, ráadásul buszon voltam és mobilnetről. Itt már kb. a 10. percet töltöttem csak az oldal megnyitásával. Itt lett elegem. Kérek engedélyt meghunyászkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold