Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti
üzenetére
Azért mégis válaszolok:

A 3Hz az jó. Én arra gondoltam, amikor kb. 1Hz-el villog a bicikli,
és két villanás közt megtesz kb. 15m-t, rossz látási viszonyok közt ez pont arra jó, hogy a mozgását egyáltalán nem lehet megjósolni, ha csak a lámpát látom.
A pwm vibrálása gyors mozgás (pl előzés) közben nagyon zavaró, ugyanis a lámpa, és emiatt az autó duplán látszik.On: a féklámpa bekapcsolását nem lehet kétkörösre megcsinálni? Mert eddig csak olyan megoldást olvastam, amiben a vezérlő fet nyitva van ilyen-olyan módon, ha az arduino máshogy nem rendelkezik, és azon keresztül tudja kapcsolni a gyári vezérlés is a lámpát. És ha egymástól függetlenül, akár egyszerre is kapcsolhatna az arduino és a gyári vezérlés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold