-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Na, ezt sikerült rossz helyre címeznem.
Aryesnek szól.Én régen a PDA-k akkujaiból párat megmentettem, amik túlzottan lemerültek.
Mivel védettek voltak, megbontottam a borítást, és az elektronikát megkerülve, tűvel kis árammal töltöttem, és közben folyamatosan figyeltem, hogy melegszik-e. Ami nagyon melegedett, azt eldobtam. Párat sikerült újra a normál szintig tölteni. Utána már simán tölthetőek voltak, de azért az első 2-3 töltésnél még egy nagy vajlingba tettem és leborítottam, hogy ha rakéták indulnak belőle, ne gyújtsa fel az épületet, mert ha kigyullad, gyakorlatilag olthatatlan a lítium miatt. Vízzel végképp nem oltható. Volt ami utána nagyon gyorsan lemerült, de volt, ami újra használható lett. Szóval lehet próbálkozni, de nem veszélytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- YouTube
- Autós topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Építő/felújító topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest