Hirdetés
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250
üzenetére
Én azt olvastam, hogy ilyen túlmerülés után minél gyorsabban töltőre teszem, annál nagyobb az esélye, hogy megmenekül.
Folyamatosan figyeltem töltés közben, nem volt még csak langyos sem, csak a vége felé langyosodott kicsit (4V körül, de az természetes).
Azt nem tudom, hogy mennyit csökkent a kapacitása, nincs olyan műszerem, amivel mérni tudnám, igazság szerint azt sem tudom, előtte mennyi volt, mivel mint írtam, egy rossz akksiból szedtem ki.
Az önkisülése nem nőtt meg feltűnően, egy nap alatt talán 0,02 V-ot csökkent.
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kuponkunyeráló
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az önkisülése nem nőtt meg feltűnően, egy nap alatt talán 0,02 V-ot csökkent.
En ugy tapasztaltam, hogy egy ilyen tulsutes utan nagyon lecsokken a kapacitasuk.
ekkold