- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quint
aktív tag
Picit nézegettem az Atmel Studio + Visual Micro környezetet. Még nagyon butuska vagyok hozzá, de egyre jobban tetszik. Most egy picit összetettebb feladatot adtam neki, ennek a projektnek egy picit módosított változatát.
A program(ok) szerkesztéséhez nagyon komoly segítséget nyújt (átszabható szintaxis kiemelő, elnevezések figyelése, javaslatok...), osztott nézetben is szerkeszthető egy állomány (lsd. bal oldal), a külső könyvtári hivatkozásokat is egy kattintással megnyitja, utána rögtön láthatók a könyvtár metódusai. Látszik, hogy tényleg összetett projektek kezelésére találták ki.
Nálam a Visual Micro kiegészítés telepítése után simán megkereste az Arduino és az ESP összes könyvtárát, mellette természetesen működik a könyvtár kezelő is. Azt nem tudom megmondani, hogy mekkora a gépigénye, mert egy öreg, de még nem lusta Dell M6600-on futtatom 16 giga RAM mellett, ezt nem fekteti le
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged