- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quint
aktív tag
Arduino IDE helyett használtok valami más fejlesztőkörnyezetet?
Keresek valamit, amivel jól lehetne kezelni a több állományból álló programokat, de pillanatnyilag tippem sincs, hogy mi lehetne igazán jó. Hirtelen felindultságból felraktam a PlatformIO-t és az Atmel Studio 7-et a VisualMicro kiegészítővel. Egy-egy NodeMCU-ra írt projektet berántottam mindegyik alá, lefordították (Arduinohoz érzésre jóval gyorsabban), feltöltötték gond nélkül. Húúú-ha érzésem azonban egyiktől sem lett, valószínűleg ezért, mert még lövésem sincs, hogy milyen potenciál van bennük. Szerintetek melyik mélyebb megismerésébe érdemes energiát fektetni? Vagy esetleg más tipp?
A Visual Studio-t kihagytam, mert a sok gigányi telepítőpakk indításakor ránéztem az adatvédelmi nyilatkozatra... na, menjenek a búsba
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest