- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quint
aktív tag
Arduino IDE helyett használtok valami más fejlesztőkörnyezetet?
Keresek valamit, amivel jól lehetne kezelni a több állományból álló programokat, de pillanatnyilag tippem sincs, hogy mi lehetne igazán jó. Hirtelen felindultságból felraktam a PlatformIO-t és az Atmel Studio 7-et a VisualMicro kiegészítővel. Egy-egy NodeMCU-ra írt projektet berántottam mindegyik alá, lefordították (Arduinohoz érzésre jóval gyorsabban), feltöltötték gond nélkül. Húúú-ha érzésem azonban egyiktől sem lett, valószínűleg ezért, mert még lövésem sincs, hogy milyen potenciál van bennük. Szerintetek melyik mélyebb megismerésébe érdemes energiát fektetni? Vagy esetleg más tipp?
A Visual Studio-t kihagytam, mert a sok gigányi telepítőpakk indításakor ránéztem az adatvédelmi nyilatkozatra... na, menjenek a búsba
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Linux kezdőknek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged