-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a kimerítő magyarázatot!
A helyzet nem ennyire drámai!Ha folyamatosan megy egy irányba, kb 500mA/motor-t vesz fel . Ezt a konverter röhögve el tudja látni. Irányváltáskor van a gond, mert egy pillanatra úgy felugrik az áramfelvételük, hogy resetelik az arduino-t is. Nem sok hiányzik ahhoz, hogy működjön, mert ha usb-ről megsegítem, akkor megy minden rendesen. Ez azt jelenti, hogy csak a hiányzó áramot kell pótolni a csúcsoknál, ami ezek szerint kb 500mA lehet, mivel a polyfuse kb ennyit enged be usb-n keresztül.
Eredeti terv az lett volna, hogy az onboard regulátor-t használtam volna plusz energiaellátásra, ha nem phingattam volna ki kísérletezés közben...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged