Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
válasz
Janos250
üzenetére
a textküldős verzió valóban elég szimpatikus, vajon megjeleníti így is böngésző textként?
Azért gondolkodtam html-ben mert azt ismerem, továbbá regexp-pel nem kell még ciklus se, hogy felvágjam az egészet.
Ennél már csak tényleg egy webserver lenne elegánsabb, ami tud http.get-etgps: ránézésre se a 7 eurós kategória egyik se
nekem ez amolyan nagyon erős hobbi, tényleges használat nélkül nem ruházom "komolyabba", de köszönöm a tippet@Gyapo11:
ez lenne a B verzió, amit írtál. Hálózati oldalon ott tartok, hogy tudok VPN-t, illetve mac reserve-s dhcpt, tényleg csak a webserver hiányzik, ha mást nem csinálok, akkor valami nagyon gagyi hibrid html kódot, hogy távolról is lássam, vagy thingspeak. A touchra pedig megy a raspbian.
Mivel saját használatra lesz kb tök mind1 nekem, hogy nincs sallang meg csillivilli.@Tankblock:
ezzel a pár kulcsszóval mutattál nekem utat egy teljesen eltérő irányba. Az utóbbi 2-ről még sosem hallottam. Az MQTT nagyon szimpatikus, utána fogok menni mindenképp.Köszönöm a tippeket, javaslatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5490 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Gamer PC - i7-14700KF,32GB DDR5 RAM, 2TB SSD, ASUS RTX 4070S
- Stealth 14 AI Studio A1VFG 14" 2.8K OLED Ultra 7 155H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- Hibás Processzorok! 8-14gen, illetve ryzen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
nekem ez amolyan nagyon erős hobbi, tényleges használat nélkül nem ruházom "komolyabba", de köszönöm a tippet
ekkold