Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Ez? Mert ennek nem tul analog a kimenete. Pull-up nelkul kell digitalis bemenetre kotni.
When receiver receive the return infrared light, the receiver end will connected through, E ends will output high TTL, which close to Vcc value, if not the E ends output low TTL close to GND.
In the cases of real life, we can use MCU to scan E end to check the status
Persze, ez meg veletlen sem TTL kompatibilis, de az mindegy is, az MCU-d bemenete ugysem TTL..."Mi történik akkor, ha egy olyan lábon olvasok analóg értéket, amin van egy aktív pinChange interrupt? Ezek összeveszhetnek egymással? Vagy tiltsam le az interruptot az olvasás idejére aztán állítsam be újra?"
Nem csinaltam meg ilyet, de szerintem ez nem tul jo otlet. Bar, akar mukodhet is, nem neztem az adatlapot, hogy pontosan hogyan zajlik az AD konverzio.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- EAFC 26
- Adventi kalendáriumok
- Drón topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold