Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Pedig azt várom, hogy leírjátok a tapasztalatokat, mert ha lesz időm, én is ki akarom próbálni. A mag szenzor nekem is alig változik, úgy tűnik, ez normális.
Értelmezés:
A panelon fel vannak rajzolva a tengelyek. Ha pl élére állítod, akkor a nehézségi erő egyik tengely irányában 0 másik tengely irányában maximális. Próbálgasd, és rájössz, mi micsoda. A számértékek önmagukban semmit nem érnek, valóban kalibráció kellene. A szögsebesség meg minden tengely irányába 0 (kicsi), ha áll, amíg forgatod, addig meg valamennyi. Itt se ér semmit az érték maga kalibráció nélkül. Az iránytűvel nem boldogultam. Való igaz, hogy mozgás esetén csak a gyorsulás és a szögsebesség együttese adhat jó eredményt, valahogy kiszámolva belőlük a jó értéket. Ha megtalálod a leírását, milyen képletekkel számolni, oszd meg lsz. Belegondoltam, de nem tűnik olyan egyszerűnek a képleteket levezetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold