- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo #5052 üzenetére
Megoldodott a gondom...
Jellemzően a példák olyanok, hogy detektálják a hőmérő szenzort, és ha az sikeres, akkor mennek tovább. Na én rossz lábra dugtam a hőmérő adatját, ezért nem ment rendesen. Fenti pédánál maradva a #define ONE_WIRE_BUS D1-et átirtam 2-re, az adatot a D4-es lábra kötöttem, és szépen megy a webszerver...
Köszike
ui: mostmár csak azt nem értem, hogy a fenti kis program fordítása egy I7 3770K-n mi a francért kb 15-20 másodperc?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest