- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1. Tisztában vagyok vele, mi a PWM és mi az előnye az egyenáramú meghajtással szemben. Azt is tudom, hogy multiméterrel nem tudok hullámformát mérni, mégis egyéb műszer híján kénytelen voltam valahol elkezdeni...
2. Olvass már vissza! Pont azt kezdtem el nyomozni, hogy miért tűnik el a motor nyomatéka, ha emelem a pwm frekvenciáját! 32Hz-en rendes nyomatéka van, de valamiért ahogy emelem a frekit, úgy tűnik el a nyomaték. 32Hz-en 12%-os kitöltéssel is elindul és van ereje, 4kHz-en meg 50%-nál kezd csak forogni, de nincs ereje. Nekem jó különben a 32Hz, a vezérlő nem is melegszik egyáltalán. Talán én használom egyedül jó frekvencián. :p
3. Szinte semmi alkatrészem nincs a hangkártyás szkóphoz, de jó az ötlet, egyszer, ha nagy leszek, megcsinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Gumi és felni topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest