- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- LTE frekvenciák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
MasterMark #3693 üzenetére
Mindent szeretek fillérekből kihozni, az arduinos 1000ft alattl enne, gondolom 1-2000 ig nem kapni normális dokkolót. Igazából a pontos időzítés se lényeg, ha 2 óra 56 percig megy se baj de ha 3,5 óráig megy az se. Csak legyen valami kis rendszer benne. Meg mivel menne a torrent, gondolom folyamatosan menne pár kb feltöltés így a HDD folyamatosan aktív lenne még egy "okos" dokkolóval is.
Mivel az arduino fogyasztása ahogy láttam kb 0,5-1W körül mozog így nagyon nem is nyom sokat a fogyasztásba, legalábbis kevesebbet eszik mintha mindig menne a HDD. így hirtelen ezt találtam jó megoldásnak.
Ez egy arduino nano lenne? Nem tudtam a leírást pontosan értelmezni. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest