-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quint
aktív tag
Felraktam egy viszonylag tömör megoldást az általad használt bekötéssel (a szegmensek hivatalos elnevezését használtam, a bekötés pontosan megegyezik a tiéddel). Közös anódos kijelzőhöz készült (a tiéd is), közös katódoshoz a 12.-18. sorokból ki kell venni a negálást.
Először bökj a "Code Editor" gombra, ott majd meg tudod nyitni a "Serial Monitort", aztán mehet a szimuláció (a soros monitoron írhatod be a megjeleníteni kívánt számjegyet).
A 25. sorban a 0-9 tartományon kívül eső számok esetén minden szegmens törlődik.
A 31. és 32. sorban nincs korrekt hibakezelés, de annyit láthatsz belőle, hogy a soros vonalról jövő ASCII kódot ("0" - 48 ... "9" - 57) át kell alakítani a megfelelő számjeggyé (ez nálad hiányzott).A tizedespont kezelésével nem foglalkoztam. Ha libraryt akarsz készíteni belőle, akkor valószínűleg nem fog különösebb gondot okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- Eladó hibátlan MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium 96%, 2025.12.02 Apple gari
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest