- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Dede, írtam, hogy eszembe jutott az erősítő 24v/3a laptop töltős tapja, illetve a padláson találtam egy 13 éves, de még működő codegány tápot, 12v-on 10a-t mértem rajta multimeterrel, bár nem tudom, hogy a feszültség esett e, és mennyit, egyszerre csak egy mérés megy sajnos. Viszont szerintem a 10a a mérő vége, a táp 20a-t tud 12v-on leadni.
Ez is jó, ideiglenesen a cucchoz, nem?
Tesuti ha esetleg vicces eredményre szamitanal, semmit nem fog csinálni. Szimplán nem kapcsol be, mert nem érzékel feszültséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged