- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- iOS alkalmazások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
Teasüti #2740 üzenetére
ezekre a cuccokra rákeresve remek tutorialokat lehet találni netszerte, én nem félnék belevágni...
- arduino stepper motor ULN2003
- arduino 1602 LCD
- arduino IR remote receiver
...stb... egyébként ezt találtam hozzá: [link] továbbá a sparkfun, adafruit stb oldalakon érdemes nézelődni
szerk: de tényleg megveheted az eredetit is - nem akarok turkálni a zsebedben, ha neked nem fáj ekkora összeg akkor nyugodtan! csak ha én összeszámolnám hogy az utóbbi 7-8 évben hány ezer dollárt fizettem ki kína felé, és ha azokból mind eredeti/márkás/drága verziót vettem volna akkor hány tízezer $-ra rúgna, hát inkább már az ezrekbe se akarok belegondolni
Új hozzászólás Aktív témák
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest