- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyharcos
csendes tag
Sziasztok!
Segítségek kérnék. Egy vezérléshez lenne szükségem 4 szint mélységű menüre. A menü vezérlését rotary encoderrel kellene megoldani. Az encoder gombja megnyomásakor felfüggeszteni a futást és a menübe lépni, ahol a megadott változóknak kellene új értéket adni (45 változó - 5 különböző típus). Persze nem ingyen. Készítettem egy táblázatot:
https://www.dropbox.com/s/tr1xim1zehw0g6p/Men%C3%BC%20elemek.xls?dl=0
A program többi része már lassan kész lesz, de ezzel nem boldogulok. Nézegettem hasonló videokat, példákat, de úgy tűnik ehhez kevés vagyok sajnos
.
A megjelenítő egy 4x20 -as lcd lenne, mega 2560 meghajtással. A többit privátban a "vállakozóval" megbeszéljük
.
Szóval vállakozó kedvű programozót keresek: nagyharcos@freemail.hu. Kalandorok kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest