Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
dave0825 #2557 üzenetére
Hello
Igen.....
Én szeretem ha tisztán azt kapja az eszköz amit kell. Ugyanígy vagyok az ESP8266 projecteimmel is.
3V3 kell akkor azt külön tápvonalon kapja föld közösítéssel. Ha 5V 3V3 között kell kapcsolat akkor level shiftert használok. Raspberry végett ugyanez.Igaz így is sikerült 2 Arduino nanot megsütni, miközben méregettem a próbapanelt valahogy összeérhetett táp és föld, vagy egyébb vezeték... némi füst lett a vége.... szóval ez benne van a prototípus építésben szerintem. Ezért hívom hobbynak és nem hivatásnak....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest