Hirdetés
- Milyen okosórát?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
ViZion
üzenetére
Sok oldal van, ahol ingyen letölthető tervek vannak. Printables, thinkverse a kettő legnagyobb, amiről tudok. A bambulab-os MakerWorld-öt még nem nézegettem, így nem tudom, mennyire ingyenes vagy mennyire hasznos. Porfogókat nem szeretek nyomtatni.
Az a baj az ilyennel, hogy pl. Postas99-nek elég specifikus doboz kell. Nagyon nagy szerencse kell, hogy olyat találjon. Egy sima dobozt gyártani meg tényleg nem feltétlen éri meg, ha nincs nyomtató. Sima dobozokat én sem szoktam nyomtatni. Csak olyat, ami specifikus, nem kapható boltban, a majdnem jókat meg macerás átalakítani.
Bérnyomtatás meg eszembe sem jutna ilyenre. Igyekszem elsőre jóra tervezni, de nem mindig sikerül, így van egy-két próbadarab. A kritikus pontokra általában külön idő és anyagspórolós tervdarabot nyomtatok.
Utoljára RPi 4B házat nyomtattam. Igaz, még csak az alja van meg. A tetejét még meg kell terveznem.A legelső hasznos dobozom egy annyira kicsi doboz volt, amibe pont belement egy kapcsoló. Ezt ügyesen felragasztottam a pult aljára, szinte észrevehetetlen. Ez kapcsolja a konyhaasztal világítását. Most ezt akarom áttervezni úgy, hogy egy sonoff kapcsolókonnektor elektronikája lesz a kapcsoló. A nyomógomb kivezetése még kérdéses. Le kell mérnem a panelt a felfogatási pontokkal. Ez utóbbi a nehezebb. Körétervezni a dobozt már nem nagy dolog. De ilyenkor kellhet egy-két próba, hogy tényleg jól mértem e le azokat a lyukakat. Fontos, hogy kézzel könnyen kapcsolható legyen, de, ha úgy marad és mindenki leült, akkor kanapéról telóval is egyszerűen le lehet kapcsolni.
Nem annyira energiatakarékos, mint a mostani megoldás, de az okosotthon lényege nem is ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okosórát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- DOOM - The Dark Ages
- Interactive Brokers társalgó
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K Beégett I Cam I W10 I Gar
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold