- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iGO Primo
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Én még csak tervezem.
Odáig már eljutottam, hogy a sima WiFiserverrel (vagy ha jobban tetszene sima C fájlkezeléssel) tudjam a websocketot használni, ne kelljen hozzá a spéci szerver, mert én nem nagyon szeretem a valaki által megírt, és néha alig, néha rosszul dokumentált könyvtárakat.
Odáig már eljutottam, hogy a
- WEB lap létrehozza a socketot,
- megnyitja
- Gombbal elküld valamit a szervernek,
- Ha a szerverről érkezik valami azt feldolgozza (jelenleg kiírja)
- A lezáráskor lezárja.Külön szálon fut, hogy semmit ne zavarjon, ne is látszódjék különösebben:
thread thread_loop(loop);
thread_loop.join(); // wait thread_loop end
Az ESP32 programja megnézi a kliens (Firefox) által küldött kérés első várakozó karakterét beolvasás nélkül:
(client.peek())
, majd ez alapján eldönti (case), hogy mit kell csinálni,
és azt megcsinálja, azaz
- bejelentkezett a Firefox, hogy kéri a WEB lapot, akkor azt kell elküldeni,
- vagy WEBsocket módon kíván csatlakozást, ha már a html csatlakozás megtörtént,
- Vagy jön egy adatcsomag a Firefoxról,
- vagy éppen én akarok valamit küldeni.(ez persze nem a FF-ról jön :-) )Ezeket csak azért írtam le, hogy ha valakinek szintén olyan mániája támadna, mint nekem, akkor nagyjából sejtse, miket kell megcsinálni.
Jelenleg működik, de még az értelmes alkalmazásra (hőmérséklet figyelés, fűtés állítása csuszkával) még nincs átültetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest