Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Android Autót minden mobilra!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire járok jó helyen, az oldal keresője az ESP-re nem dobott ki semmit.
Vettem egy ESP32-CAM (OV2640) modult MB lappal.
Feltöltöttem rá ezt a kódot.
Egyrészt hiába állítom be a hálózatom adatait a kódban, saját hálózattal indul.
Az AP részen megadtam adatokat, de nem vette figyelembe, a default saját hálózattal megy akkor is.
Ha a kész oldalon módosítom, akkor rácsatlakozik a hálózatomra, de valami ping hibát dob gyakran. És újraindításnál elfelejti.
Ezek voltak az apróbb gondok.
A nagyobb gond, hogy a kamera képe nagyon homályos és, hogy időszakosan megáll. Pár másodpercig üzemel, majd semmi. Ha újrakérem a közvetítést, akkor megint megy pár másodpercig és semmi.
Az EPS32S nagyon melegszik, ahogy a kamera is és a feszültségszabályozó is.
Ez az első ESP-m, így nem tudom, hogy ez normális egy ESP-nél?
Vagy valami baja van?Ha esetleg nem ide kellett volna írnom, akkor tudtok ajánlani egy helyet, ahova mehetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold