Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joczo1337
üzenetére
Szia!
DHT11-et engedd el!
Az nem való kültérre. Ha kültéren párát is szeretnél mérni, akkor arra AHT20/AHT21 az ócó és a pára része pontos, de ez I2C, közel kell legyen a boardhoz. Beltérre jó és ócó cucc.
Hőmérsékletre kültéren szerintem OneWire a megfelelőbb (pl. Dallas DS18B20 szenzor), a DHT22 drága.ESPEasy-t lehet FW-nek használni, kontrollernek a Thingspeak vagy uhh, nem is tudom mit használtam, Blynk volt asszem...
Ez nem "gyári" cloud, csak a Te dashboardodra küldi az adatokat, azt sem tudja, h mitől és mit kap. Otthoni szerverre is MQTT-t tud küldeni, ha a szerveren van bróker.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Milyen légtisztítót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az nem való kültérre. Ha kültéren párát is szeretnél mérni, akkor arra AHT20/AHT21 az ócó és a pára része pontos, de ez I2C, közel kell legyen a boardhoz. Beltérre jó és ócó cucc.
ekkold