Hirdetés
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fchris82
csendes tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Bár én mindent csillagban húztam, igazából csak a jelvezeték kell csillagban
Hmmm, oké, de a jelvezeték jele tud menni probléma nélkül 20 métert? Mert ha igen, akkor a probléma megoldva (az alább részletezett módosításokkal).
A TP223 az egyik legelterjedtebb touch modul, nagyon jól működik, az érzékenysége konfogurálható hardveresen.
Most még tanulgatok, letöltöttem pár könyvet, meg cikkeket olvasgatok, aztán jövő héten berendelek pár dolgot és elkezdek kísérletezni akkor ezzel.
Dimmeléshez a nyomvatartást használhatod
Közben találtam ezt a cikket: [Fényerő szabályozó kapcsoló] "rövid gombnyomással fel illetve lekapcsolja a világítást [...] Ha nincs bekapcsolva a világítás, akkor kapcsoló folyamatos nyomva tartásával bekapcsolódik a világítás minimum fényerőn, és folyamatosan növekszik a fényerő." Ez is pont azt javasolja, mint te, szóval az lesz

Most 3 részre osztottam a megoldandó problémákat:
- a kapcsolótól hogyan jut el a központba a jel
- hogyan szabályozom a led világítás fényerejét (kiderült, hogy ez nem is olyan egyszerű téma, mint gondoltam)
- jelenlét érzékelő (ami mozgás nélkül is érzékeli, hogy ember van jelen) A nappaliban vagy a konyhában nem akarok integetni, hogy "hé, beszélgetünk, kapcsolj vissza".
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Formula-1
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch
- Hisense LCD és LED TV-k
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell 3410 i5-10310u 8Gb ram 256Gb NVMe, számla, garancia, Magyar bill
- iPad 9 Wifi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold