Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
dave0825
üzenetére
Szia, ez alapján szerintem el lehet indulni.
Ebből neked csak a rajz bal oldala kell az órajel generátor nélkül. Mivel az ardiunonak ha jól tudom, csak 6 ADC bemenete van, ezért szükséged lesz neked is analóg kapcsolókra, mert itt tíz jelet kell feldolgoznod. Szerintem jobban jársz, ha CD4051-es IC-t használsz (2db-ot, filléress cucc), mert akkor összesen 3 kimenetre lesz szükséged a bemenet kiválasztásához, és 2 ADC bemenetre.
A frekvenciák: 32Hz, 64Hz, 125Hz, 250Hz, 500Hz, 1kHz, 2kHz, 4kHz, 8kHz és 16kHz, fentől lefele.
Szerintem nyugodtan nekiállhatsz egy-két csatornával kísérletezni (pl. a 125Hz és 1kHz).
Ráteszel 1db CD4051-et, hogy a bemenetek választását is ki tudd próbálni.
Soros porton pedig kiíratod az aktuális értékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold