-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Heló! Mi kell a CD4051-es IC-n kívül még nekem ahhoz, hogy el tudjam kezdeni próbálgatni a dolgot? Tehát van egy Arduino-m, meg veszek egy CD4051-et, ezeken kívül mire lesz még szükségem? Ellenállások, kondik, melyikből mekkora, hány darab, milyenek? Meg akkor a képen a Clock alatti előerősítő kell nekem, meg a rajzon azon kívül még mi? Ma megvenném a dolgokat, hogy neki tudjak állni. Illetve ha ilyen IC nincs a boltban, akkor mivel tudom helyettesíteni, ha lehet?
-
dave0825
őstag
Órajelgenerátor megvan, de azon kívül melyik kell, ami az alatt van az a kicsi? Mert ha a rajz közepét nézem, és onnan a bal, akkor a nagy középsőnek is kell a fele.
Ez jövő hétre marad már mindenképp, a héten már nincsenek nyitva boltok, ma meg már nem állok neki, úgyhogy jövő héten jelentkezek újra, biztos, hogy lesz kérdésem.
Köszi a segítséget!És
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest