Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Hű, köszönöm a választ mindenkinek. Hát ilyen több ezreket nem szeretnék rá költeni, úgyhogy szerintem hagyom ezt a projektet, pláne, ha ennyire bonyolult (analóg szűrő, r-c szűrő, nem csináltam még ilyeneket
).zka67: Poénból írtad, hogy rosszak a led-ek, ugye?
Mert előtte-utána működnek, szóval ötlet, hogy hogy kapcsolhatta ki? A másik, hogy azt hogy érted, hogy (3 hogy, szép magyar mondat lett
) a chip időzítései miatt komolyabban kellene programot írnom? Igazából nem használtam még ilyen címezhető led szalagot, úgyhogy nem igazán tudom, hogy működik. Én úgy képzeltem el, hogy adott valami library, és abban parancsok, hogy hányadik led-et szeretném bekapcsolni, vagy ilyesmi. Ennél bonyolultabb?
Pl. ráakadtam egy ilyen videóra, itt is futófényt, meg csomó mindent csináltak led szalaggal, akkor az is címezhetővel van, és ott is mélyen belenyúltak a programozásba? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
).
Mert előtte-utána működnek, szóval ötlet, hogy hogy kapcsolhatta ki? A másik, hogy azt hogy érted, hogy (3 hogy, szép magyar mondat lett 
ekkold