- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
zka67, tvamos: köszi mindkettőtöknek. Amúgy nem 149 ledem van, csak 128, mert valamelyik sorban nem végig vannak ledek, de gondolom az nem probléma. Még nem nézegettem utána, hogy mit fogok venni, lehet hogy egyelőre veszek itt Mo.-on pár darabot (zka67 szerint akkor 3-at, viszont mivel 128 led-em van, pont elég a 2
), aztán később meg rendelek ebay-ről, csak most 24-től jan. 4-ig nincs meló, úgyhogy ráérek itthon bütykölni, gondoltam megint előveszem az órámat, és megcsinálom végre. Pláne, hogy konkurencia is akadt.
Mutattam egyik haveromnak, tök megtetszett neki, mondta, hogy ő is csinál egyet, igaz, kicsit kisebbet mint én.
Szóval akkor semmi előtét ellenállást, vagy ilyesmit nem kell bekötnöm, ugye? Csak az ardu, a MAX7219 és a ledek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Avatar Legends - Verekedős játék készül a Nickelodeon szériáiból
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- iPhone topik
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Apple Watch Ultra - garis 2026.01.17-ig
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest