- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
its_grandpa
tag
Örömmel látom az általam indított elmevihart, tényleg.
Pár apró megjegyzés.Azért írtam interruptban a gombotnyom() fv.-t, hogy akkor is számoljon ha a program éppen valamelyik ...VanRajta fv.-t hajtja végre.
Nem gondolom, hogy a számolásnak a loop-ban van a helye.
+ Nem szívesen írok interruptban fv.-ben if-et ami az én dilim, tudom :)És igen, túlcsordulhat, tudtam előre de ilyen időzítéssel nem fogja átlépni a 32.767-et (lehetne unsigned int is).
Miért kell szerintetek két változó a nyomások számolására ??? byte gomb = 0; és volatile int gombNyomas = 0 ;
A switch (gombNyomas)-t ki lehet/kell egészíteni, hogy nullázza a nyomások számát:default:
gombNyomas = 0 ;
break;
>>gáz érzékelőnek miért kell hogy benne legyen a function-ba a 3 változója?
Nem értem a kérdést, ha érteném talán tudnék válaszolni.A debounce-ingról. Tudom, nem olcsó de ahol fontos, hogy ne legyen prell érdemes beáldozni kis pénzt egy HTTM Capacitive Touch Switch-re, Alin 400 HUF, van jópár ilyenem, szép és jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest