- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
its_grandpa
tag
Örömmel látom az általam indított elmevihart, tényleg.
Pár apró megjegyzés.Azért írtam interruptban a gombotnyom() fv.-t, hogy akkor is számoljon ha a program éppen valamelyik ...VanRajta fv.-t hajtja végre.
Nem gondolom, hogy a számolásnak a loop-ban van a helye.
+ Nem szívesen írok interruptban fv.-ben if-et ami az én dilim, tudom :)És igen, túlcsordulhat, tudtam előre de ilyen időzítéssel nem fogja átlépni a 32.767-et (lehetne unsigned int is).
Miért kell szerintetek két változó a nyomások számolására ??? byte gomb = 0; és volatile int gombNyomas = 0 ;
A switch (gombNyomas)-t ki lehet/kell egészíteni, hogy nullázza a nyomások számát:default:
gombNyomas = 0 ;
break;
>>gáz érzékelőnek miért kell hogy benne legyen a function-ba a 3 változója?
Nem értem a kérdést, ha érteném talán tudnék válaszolni.A debounce-ingról. Tudom, nem olcsó de ahol fontos, hogy ne legyen prell érdemes beáldozni kis pénzt egy HTTM Capacitive Touch Switch-re, Alin 400 HUF, van jópár ilyenem, szép és jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Netfone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged