Hirdetés
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Apple Watch
- Tractive Dog 4 - a legjobb barátom
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeniL
tag
válasz
JozsBiker
üzenetére
Danex: az ott loop volt, de utána saját eljárásnak írtam meg és void loopban azt hívtam meg, de azzal sem voltam előrébb. Már vagy 12 féle verzióm van erre a problémámra, szerintem nem a legutolsót másolhattam be, de köszönöm az észrevételt.
Pubszon: tanulmányozom a feljavított kódom, holnap melóban ez lesz az első, hogy teszteljem....
(sajnos ott kezdtem el, itthon meg másfajta kártyaolvasóm van és lusta vagyok átírni a beolvasáshoz szükséges dolgokat.....majd ha egyszer már sikerült, utána az itthonival is kezdek valamit, de nem ez a cél egyenlőre.Holnap beszámolok róla, hogy lefut-e. Köszi!
JozsBiker: do...while-am van simán while helyett, de rá fogok nézni. Kezdek bekavarodni, de már nem fogom abbahagyni, amíg össze nem hozom és meg nem értem.
A változó == konstans hasoníltást pedig köszönöm.
Holnap folytatom...

Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Gumi és felni topik
- Diablo IV
- Akciókamerák
- Milyen hangkártyát vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- LEGO klub
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16/512 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16/256 FHD
- Apple iPhone 15 Pro max 256GB Teljesen új, 100% akkumulátor, gyári független, Zero karc, Hibátlan
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 8/256 FHD
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold