Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeniL
tag
válasz
JozsBiker
üzenetére
Danex: az ott loop volt, de utána saját eljárásnak írtam meg és void loopban azt hívtam meg, de azzal sem voltam előrébb. Már vagy 12 féle verzióm van erre a problémámra, szerintem nem a legutolsót másolhattam be, de köszönöm az észrevételt.
Pubszon: tanulmányozom a feljavított kódom, holnap melóban ez lesz az első, hogy teszteljem....
(sajnos ott kezdtem el, itthon meg másfajta kártyaolvasóm van és lusta vagyok átírni a beolvasáshoz szükséges dolgokat.....majd ha egyszer már sikerült, utána az itthonival is kezdek valamit, de nem ez a cél egyenlőre.Holnap beszámolok róla, hogy lefut-e. Köszi!
JozsBiker: do...while-am van simán while helyett, de rá fogok nézni. Kezdek bekavarodni, de már nem fogom abbahagyni, amíg össze nem hozom és meg nem értem.
A változó == konstans hasoníltást pedig köszönöm.
Holnap folytatom...

Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- Ambiano GT-EWM-03 kompresszoros, háztartási jégkockakészítő 150W 1.8L eladó 2 év garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold