- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeniL
tag
válasz
JozsBiker #1898 üzenetére
Danex: az ott loop volt, de utána saját eljárásnak írtam meg és void loopban azt hívtam meg, de azzal sem voltam előrébb. Már vagy 12 féle verzióm van erre a problémámra, szerintem nem a legutolsót másolhattam be, de köszönöm az észrevételt.
Pubszon: tanulmányozom a feljavított kódom, holnap melóban ez lesz az első, hogy teszteljem....
(sajnos ott kezdtem el, itthon meg másfajta kártyaolvasóm van és lusta vagyok átírni a beolvasáshoz szükséges dolgokat.....majd ha egyszer már sikerült, utána az itthonival is kezdek valamit, de nem ez a cél egyenlőre.Holnap beszámolok róla, hogy lefut-e. Köszi!
JozsBiker: do...while-am van simán while helyett, de rá fogok nézni. Kezdek bekavarodni, de már nem fogom abbahagyni, amíg össze nem hozom és meg nem értem.
A változó == konstans hasoníltást pedig köszönöm.
Holnap folytatom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest