Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
hát ez is ilyen... igen.. gondolom
jobbik félét vettem aliról ezek kis szilikon kábelek nem azok a merev pvc cuccok.
De tényleg bármelyikőtöket érdekli elpostázom így ahogy van a cuccot. Ez nem egy üzleti projekt, egy kibelezett mikró trafójából akarok ponthegesztőt csinálni, az arduino időzíti majd a hegesztést illetve kellene a rotary enkóder, hogy 0-1000ms között kiválaszthassam mennyi ideig pontheggesszen. A kódot meg tudom írni, de ilyen alapvető egyszerű dolgon nem tudok túllépni, hogy ha ezt összekötöm miért nem jó.
Fel tudok még egy tábla csokit meg egy sört ajánlani fizetségnek
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
jobbik félét vettem aliról ezek kis szilikon kábelek nem azok a merev pvc cuccok.
ekkold