- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
razorbenke92 #16900 üzenetére
Az első eljárást választottam. Sikerült úgy beilleszteni a meglévő kódba az általad leírtat, hogy végre nem sikított valami hibával! Szépen villantja a rögtönzött színeket! Köszönöm a segítségedet!
Nagy vagy!
********************************************************************************
Biztos, hogy Én ronthattam el valamit (rossz helyre helyeztem el a kódodat) mert nem tudtam beindítani a folyamatot! Alapból nagyon tetszett a megoldás és ezért ezzel kísérleteztem elsőre...sikertelenül.
Majd mennem kellett a város másik végébe egy kis feladat miatt! Addig agyaltam azon, hogy mit- és hol rontottam el?! Sajnos nem jöttem rá és ezért a másik lehetőséggel próbálkoztam! Viszont nincs végleg elásva a kódod, mert a működő vezérlőre majd December elején lesz csak szükségem! Addig lesz időm próbálgatni azt, hogy hol rontottam el?! Ezzel is tanulva ezt a remek kis vezérlőt és a programozását!
Köszönöm a rá(m)fordított időtöket!
********************************************************************************
János250 kolléga megoldására gondolsz
Nem egészen értem. Most próbálkozni fogok és "jól" telepakolom a már eldöcögő kódot fix
color-color2-delay
értékekkel és ezzel totál elpocsékolom a rendelkezésre álló tárhelyet! Ugyan nem lesz szép megoldás, hanem egyenesen ronda, de legalább működni fog!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED TV topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest