- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Ezen filóztam én is, egy pici nyákon összelöktem már egy 3.3V-ra stabilizált kis tápot egy LM317T-vel, teszi a dolgát, természetesen kézmeleg sincs, szóval jó
10-évente 2 ilyen esetre számítok
, elég stabil itt az áram, de a lényeg, hogy legyen "valami". Szóval egy ilyen 1 farádos szuperkütyüt dedikálnék neki, 5V-ra téve, a 8266 Vin-je úgyis enged még kicsit többet is, belső feszstabija van 3.3-ra, szóval így jó lenne. Elvileg. Minden más meg akkor a dedikált külsőstabis 3.3-ról eszik.
Na ja.. önmagában a FADE alapprogival (saját led) most 4mp-et tud egy 47000uF/16V kondival, 5V-ot elvéve. Akkor ez 1F mellett meglehet 10mp kb. Saccra.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest