Hirdetés
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Ezen filóztam én is, egy pici nyákon összelöktem már egy 3.3V-ra stabilizált kis tápot egy LM317T-vel, teszi a dolgát, természetesen kézmeleg sincs, szóval jó
10-évente 2 ilyen esetre számítok
, elég stabil itt az áram, de a lényeg, hogy legyen "valami". Szóval egy ilyen 1 farádos szuperkütyüt dedikálnék neki, 5V-ra téve, a 8266 Vin-je úgyis enged még kicsit többet is, belső feszstabija van 3.3-ra, szóval így jó lenne. Elvileg. Minden más meg akkor a dedikált külsőstabis 3.3-ról eszik.Na ja.. önmagában a FADE alapprogival (saját led) most 4mp-et tud egy 47000uF/16V kondival, 5V-ot elvéve. Akkor ez 1F mellett meglehet 10mp kb. Saccra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autós topik
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Witcher topik
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, elég stabil itt az áram, de a lényeg, hogy legyen "valami". Szóval egy ilyen 1 farádos szuperkütyüt dedikálnék neki, 5V-ra téve, a 8266 Vin-je úgyis enged még kicsit többet is, belső feszstabija van 3.3-ra, szóval így jó lenne. Elvileg. Minden más meg akkor a dedikált külsőstabis 3.3-ról eszik.
ekkold