Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Ahh, én itt még nem tartok... csak ... ismerkedek.
Lesz mit gugliznom a hétvégén
Egy csöves erősítőről van szó amúgy, várható élettartam 30-40+ év, és az Arduino-t nem csak adatok kijelzésére használnám, vagy mondjuk be-kikapcsolás és on/off vezérlésére (standby funkció), hanem cső élettartam, kondi élettartam, eleve 20 év után egy kisebb revízió, szóval ha addig villámot és hasonlókat megúszik és még mindig megy a kis kontroller benne (miért ne menne), az jó lenne. És talán még auto biasing-ot is implementálok vele, meglátom, össze tudom-e úgy hack-elni a kódot, hogy jó legyen, valami tranyóval kombinálva ügyesen PWM kimenetet, meglátom .. nem tudom .. még csak homályosan van meg az ötlet..
De legyünk realisták, szóval 10 év azért benne van. 20 is nagyon valószínű, nem vagyok az a nagy hifi adóvevő ember. Magamnak csinálom.
Elko-kat kellhet cserélgetni olykor-olykor, X üzemóra után, na meg magukat a csöveket ugye. Ezért kell, hogy legyen vagy 4 számlálóm, nullázási lehetőségem nyákra tett nyomógombbal (vagy rotational switch), ilyesmi.Remélem egy Micro elég erre, de szerintem igen, nem űrtechnika készül.
Az fejhallgató erősítőmben egy DFRobot Beetle dolgozik, tökély
Nagyon köszönöm Nektek a támpontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux Mint
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Arc Raiders
- Milyen NAS-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold