Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
tonermagus #15655 üzenetére
Sajnos erre így nehéz válaszolni, hogy miért indult újra. Rá kellene mérni, hogy a feszültségek hogyan változnak nagyobb áramfelvételnél. Multiméter és oszcilloszkóp.
Pár kondenzátor amúgy sokat segít, pl rögtön a bemenetre tennék egy 220uF-470uF@25V elektrolit kondenzátort. A 6,4V kimenetre egy kondenzátort ebben a paramétertérben: 100uF-220uF@10-25V.
Ha mégis kellene, akkor a+5V előállítására valami "LM2940CT-5.0" -t használnék. Ezeknél kell előtte-utána kondenzátor, legalább akkora, mint ami az adatlapján van. A low-dropout miatt a 6,4V elég lesz neki, és 1A-ig lehet terhelni. Arra kell vigyázni, hogy a feszültségesést elfűti, tehát egy kisebb borda kell rá.
A NEO M8N nem +3,0-3,3V-ről megy? (Én egy ilyen adatlapot találtam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Amazon
- Háztartási gépek
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- OpenWRT topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- League of Legends
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest