- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
gyapo11 #14866 üzenetére
Köszi, ez eggyel több infó. Ha ezt is beállítom, akkor tényleg nincs preconnect. Viszont az a baj, hogy ezt a felhasználó gépén kellene állítani. Próbáltam túrni a netet hogy az "a"-ra a hovernél van-e olyan lehetőség, hogy CSS-ben letiltani, de - úgy látom - nincs. Mindenfélék vannak a hoverre, hogy hogyan tudom a színét szabályozni, a képet fejreállítani, meg hasonló dolgok, amire mikor böngészem a netet, azt szoktam mondani, hogy ezek helyett a gyerekes dolgok helyett inkább a tartalomra kellett volna koncentrálni.
Így ez maradt:WiFiClient client = server.available();
if (client) {
previousTime = millis();
while (!client.available()){
if ( (millis()- previousTime) > 10 ) {
client.stop() ;
// printf ("megszakitva\n");
break;
} ;
} ;
Azt, hogy ne blokkoljon, megoldja, és a tényleges elérést nem akadályozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged