Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
gyapo11
üzenetére
Köszi, ez eggyel több infó. Ha ezt is beállítom, akkor tényleg nincs preconnect. Viszont az a baj, hogy ezt a felhasználó gépén kellene állítani. Próbáltam túrni a netet hogy az "a"-ra a hovernél van-e olyan lehetőség, hogy CSS-ben letiltani, de - úgy látom - nincs. Mindenfélék vannak a hoverre, hogy hogyan tudom a színét szabályozni, a képet fejreállítani, meg hasonló dolgok, amire mikor böngészem a netet, azt szoktam mondani, hogy ezek helyett a gyerekes dolgok helyett inkább a tartalomra kellett volna koncentrálni.
Így ez maradt:WiFiClient client = server.available();if (client) {previousTime = millis();while (!client.available()){if ( (millis()- previousTime) > 10 ) {client.stop() ;// printf ("megszakitva\n");break;} ;} ;Azt, hogy ne blokkoljon, megoldja, és a tényleges elérést nem akadályozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Warhammer 40.000
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alkoholista nevelde
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold