- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DougButabi
tag
Sziasztok!
Visszaolvasgatva látom, hogy milyen patentül végigasszisztáltok dave0825 óra projektjét.
Bedobok én is egy ötletemet a közösbe.
Szóval a célom a teljes uralom otthonom felett, aminek első állomása egy termosztát időjárás állomás kombó.Tehát a terv:
1. Arduino uno + ethernet shield
2. Jó sok rákötött szenzor (szobák hőmérséklete, páratartalom ilyesmi izlés szerint)
3. arduinon egy webszerver, ami kiadja az adatokat, és azon keresztül vezérelném.
4. egy darab relé, ami bekapcsolja a kazánt, vagy ki.
5. valahol tárolva a fűtési beállítás ( reggel hétig húsz fok, estig 22 , dec 20-25 nem leszünk otthon akkor 19 ilyesmi)
6. Egy arduino progi, ami a szenzorok és a beállítások alapján ki be kapcsolja a relét.
7. Egy tablet pedig gondoskodna az adatok megjelenítéséről, és a fűtési beállítások paraméterezhetőségéről. Kommunikáció a már említett webszerveren keresztül történne.Szóval ezt én ilyen k..va jól kitaláltam, de van ennek realitása?
Mik lehetnek a legnagyobb buktatók?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest