- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DougButabi
tag
Sziasztok!
Visszaolvasgatva látom, hogy milyen patentül végigasszisztáltok dave0825 óra projektjét.
Bedobok én is egy ötletemet a közösbe.
Szóval a célom a teljes uralom otthonom felett, aminek első állomása egy termosztát időjárás állomás kombó.Tehát a terv:
1. Arduino uno + ethernet shield
2. Jó sok rákötött szenzor (szobák hőmérséklete, páratartalom ilyesmi izlés szerint)
3. arduinon egy webszerver, ami kiadja az adatokat, és azon keresztül vezérelném.
4. egy darab relé, ami bekapcsolja a kazánt, vagy ki.
5. valahol tárolva a fűtési beállítás ( reggel hétig húsz fok, estig 22 , dec 20-25 nem leszünk otthon akkor 19 ilyesmi)
6. Egy arduino progi, ami a szenzorok és a beállítások alapján ki be kapcsolja a relét.
7. Egy tablet pedig gondoskodna az adatok megjelenítéséről, és a fűtési beállítások paraméterezhetőségéről. Kommunikáció a már említett webszerveren keresztül történne.Szóval ezt én ilyen k..va jól kitaláltam, de van ennek realitása?
Mik lehetnek a legnagyobb buktatók?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest